Dé Kaasboer Evert

Mijn naam is Evert Ammeraal. Al ruim 16 jaar ben ik bezig met het mooiste product dat er bestaat: Kaas! Er ligt bij mij in de wagen een grote diversiteit aan Hollandse en buitenlandse kazen. Graag vertel ik u de verschillende verhalen achter de grote verscheidenheid aan kazen. En heeft u advies nodig over een mooi kaasplankje of een mooie borrelcombinatie, dan bent u aan het juiste adres. Tot ziens!

Contact: 06-51536655

Meer over Evert op evert.dekaasboer.nl

Dé Kaasboer Michael & Jill

Wij zijn Michael & Jill Evers. Inmiddels zijn we al sinds 2010 actief met kaas op de markt. We hebben een vijftal standplaatsen in het zuiden van Limburg. Van maandag tot en met vrijdag helpen wij u met plezier aan de lekkerste kazen uit het binnen- en buitenland. 

Contact: 06-52606021

Meer over Michael & Jill op michaelenjill.dekaasboer.nl.

Dé Kaasboer Rutger

Hoi, ik ben Rutger. Na jaren in de textielbranche actief te zijn geweest, heb ik ruim 12 jaar geleden de keuze gemaakt om de overstap te maken naar de kaas branche. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad!

Op dit moment hebben we een winkel in Millingen aan de Rijn en staan we op een drietal standplaatsen met onze verkoopwagen. 

Contact: 06-40710413

Meer over Rutger op rutger.dekaasboer.nl

Dé Kaasboer Dave & Arlette

Wij zijn Dave & Arlette Evers. We hebben vijf standplaatsen in Limburg, in de omgeving van Heerlen. Van dinsdag tot en met zaterdag helpen wij u met plezier aan onze kraam. Tot ziens!

Contact: 06-24815660

Meer over Dave en Arlette op daveenarlette.dekaasboer.nl

Dé Kaasboer Robbert 

Ik ben Robbert Meegdes, al meer dan tien jaar kaasboer in hart & nieren! Ik sta in Ridderkerk, Leiden en Heerhugowaard op de weekmarkten.

Contact: 06-10533064

Meer over Robbert op robbert.dekaasboer.nl.

Dé Kaasboer Jordy

Mijn naam is Jordy van Dulmen. Met enthousiasme sta ik sinds 2024 op de markt met kaas! Je kunt bij mij terecht voor een goed stuk Hollandse kaas en diverse mooie producten voor de borrelavond. Hartelijke welkom aan de kraam!

Contact: 0610533064

Meer over Jordy op jordy.dekaasboer.nl.

Dé Kaasboer Korneel

Ik ben Korneel van Wijlen. Na ruim 5 jaar ervaring in de kaasbranche vond ik het tijd om een eigen marktonderneming op te starten. In mijn kraam vindt u een een grote diversiteit aan Hollandse en buitenlandse kazen en verschillende artikelen voor een uitgebreide borrelplank. Tot ziens aan de kraam!

Contact: 06-24579160

Meer over Korneel op korneel.dekaasboer.nl.

Dé Kaasboer Peter

Mijn naam is Peter en onder die naam werk ik ook met Dé Kaasboer. Na jarenlange ervaring te hebben opgebouwd ben ik er trots op om nu onder eigen naam de mooiste kazen op de markt te verkopen. Ik sta op verschillende markten in Noord-Holland. Zie ik u binnenkort aan onze verkoopwagen?

Meer over Peter op peter.dekaasboer.nl

Jouw naam hier?

Ben jij een kaasboer in hart en nieren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Met elkaar willen we vooruit. Van elkaar leren.

Lees hier meer over dé formule en hoe je lid kan worden